Cadou pentru EA

Cadou pentru EL

Cadou CUPLURI

Cadouri ocazii speciale

Cadouri Corporate

Cadouri valorice

 

 

Cadouri SPA | Carduri Cadou

  Cauti un cadou inedit, folositor si de neuitat? Iti propunem o varianta simpla si inspirata.
Poti alege ritualul, rasfatul sau terapia pe care vrei sa o faci cadou, sau una din variantele de pachete valorice recomandate.

Cadoul va fi minunat ambalat, cu un mesaj dedicat incorporat.
Simplu, eficient, si de bun gust...

 

 

Cadou pentru EA!


Pret cadou: 149 ron
Pachet: Templul Frumusetii

Frumusetea este o stare dorita, admirata si apreciata din toate timpurile. Este un dar pe care il avem toti fara exceptie...si pe care nu trebuie decat sa il punem in evidenta fiecare in felul sau.

Centrul de Infrumusetare Eter Beauty & Spa iti ofera acum posibilitatea sa oferi persoanei apropiate tie..jumatatii tale cel mai frumos cadou care sa-i puna in evidenta frumusetea naturala a ei...

 

Pret cadou: 110 Lei
Pachet: Rasfaturi si Ritualuri SPA

Ofera-i acum cel mai profund cadou pentru EA... clipe de rasfat memorabile, care bucura si relaxeaza simturile, in templul relaxarii Eter Beauty & Spa.

 

 

Pret cadou: 0.0 RON
Pachet: Trup si Spirit

Curs (abonament) Fitness - Pilatess, un cadou pe cat de inedit pe atat de practic! Arata-i ca iti pasa intradevar de EA si ofera-i un sprijin adevarat pentru dezvoltarea sa complexa, atat in plan fizic cat si mental si spiritual...

Fitness - Pilates reprezinta un sistem de exercitii armonizate si controlate ce solicita mintea si pun in functiune intregul corp.

 

 

 

Pret cadou: 100 Lei
Pachet: Terapii speciale

Un cadou complex si deosebit prin esenta sa...Ofera acum beneficiile terapiilor traditionale stravechi, pentru relaxare, energizare si echilibrarea fizica si mentala. 

Pret cadou: 
Terapii Antistress
Terapii Antistress

Cadou pentru EL!


Pret cadou: 99 ron
Basic: Perfect HIM - Voucher cadou

Dupa o saptamana plina, un Ritual Spa este un cadou cum nu se poate mai potrivit pentru prietenul tau. Stresul si agitatia vor fi de domeniul trecutului...

Cadou pentru cupluri!


Cadouri ocazii speciale!


Pret cadou: 138 Lei
Relaxare Completa
Un cadou cu suflet, pentru clipe de neuitat...

Eter Spa - terapii de suflet

Eter Spa - terapii de suflet

Eter Spa - relaxare si rasfat

Eter Spa - relaxare si rasfat

Eter Spa - ritualuri de frumusete

Eter Spa - ritualuri de frumusete


DermoDictionar

Drenaj limfatic = Importanța unui drenaj limfatic corespunzător merge mult peste rolul său de eliminare a reziduurilor. Limfa acționează de asemeni ca un filtru al țesuturilor: distruge bacteriile și toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate în ganglionii limfatici.

Raze infraroșii = Raze infraroșii generate artificial, identice cu cele ale Soarelui, oferă posibilitatea de a le folosi necondiționat și în orice moment al zilei. Razele infraroșii pătrund 5-6 cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase.