Slabire localizata

 

ENDERMOLOGIE-CAVITATIE-VACUM-INFRAROSII

Estetica corporala - slabire localizata cavitatie

  Simte-te bine in pielea ta!

  Tratamentul de slabire localizata, combina in acelasi timp sase terapii inovatoare cu rezultate exceptionale in remodelarea corporala, cu efecte rapide si de durata: Endermologie, Cavitatie, Vacuum cu Radiofrecventa incorporata, Masaj Vacumatic Transdermic si Raze Infrarosii.
Slabirea localizata prin cavitatie si endermologie îţi oferă soluţia perfectă pentru tot ce este “în plus”.
Slăbeşti fix de acolo de unde ai nevoie şi de unde doreşti!
  Întotdeauna ne vom dori recorduri în materie de slabire şi soluţii care oferă silueta perfectă peste noapte. Cavitatia are efect similar unei liposuctii: reduce pentru totdeauna grăsimea localizată.
La fiecare sedinta se pierde din stratul adipos!
Acesta este tratamentul perfect în cazul în care doriţi pe lângă eficienţă, rezulate rapide, vizibile în scurt timp!
  Acţiunea asupra celor mai “încăpăţânate” straturi de (ştiţi bine despre ce este vorba - acelea care nu vor să dispară indiferent de dieta urmată, exerciţiile şi tratamentele făcute), departe de a fi dureroasă, este una fermă, eficientă şi în acelaşi timp relaxantă.


Alte avantaje ale slabirii localizate...

- dacă ai surplus de grăsime şi respecţi instructiunile, atunci cu siguranţă vei avea rezultate
- procedura nu este dureroasa
- uiti de infometare sau diete drastice
- timpul dedicat este foarte scurt, o dată pe săptămână este suficient
 Redescopera experienta unei siluete suple si gratioase!

 4 sedinte:

1 zona.........................................................................................................................240 Lei

2 zone ........................................................................................................................320 Lei

3 zone.........................................................................................................................550 Lei

 

Acorda-ti timpul necesar si fa-ti acum o programare, pentru o consultanta si analiza corporala computerizata GRATUITA efectuata de terapeutii specializati ai centrului EterSpa. Te vom consilia si iti vom recomanda un pachet personalizat, numai de proceduri si terapii sanatoase si eficiente.

 

 

Estetica corporala - Adio Celulita

Estetica corporala - Adio Celulita

Estetica corporala - Masaj anticelulitic

Estetica corporala - Masaj anticelulitic

Remodelare corporala - cavitatie vacum & mesoterapie

Remodelare corporala


DermoDictionar

Endermologie=Este o tehnica patentata in Franta care are ca suport de lucru mai multe etape de eliminare a celulitei, fiind considerata la ora actuala singura metoda de tratament cu rezultate reale impotriva celulitei.

Vacum=Cel mai eficient procedeu nonchirurgical de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei cu efecte asemanatoare cu celei liposuctiei chirurgicale.