Barbie dubla

 

RADIOFRECVENTA Bipolara

Estetica faciala - radiofrecventa bipolara

  Defineşte liniile elegante ale chipului tău si scapa de barbia dubla!

  Barbia dubla este o imperfectiune ce ii afecteaza in egala masura pe barbati, ca si pe femei, la un moment dat. Noi iti oferim soluti cu ajutorul radiofrecventei si a specialistilor centrului EterSpa!

  Bucură-te de momente de neuitat cu terapia inovatoare a radiofrecvenţei bipolare.
  Excesul de grăsime localizat sub bărbie este eliminat cu succes datorită acţiunii precise radiofrecventei iar pielea ta îşi recapătă elasticitatea şi fermitatea. Tehnologia revoluţionară oferă rezultate vizibile fără a provoca durere, iar tu te vei bucura de un lifting facial natural. Obţine un chip clar conturat şi fără inestetica bărbie dublă.

Fara durere si disconfort!

  Pe parcursul şedinţelor tu vei resimţi o senzaţie plăcută de căldură, iar probleme inestetice ale bărbiei duble vor fi remediate. Recâştigă eleganţa chipului tău alături de revigorarea şi împrospătarea tenului.

 Beneficiile tale!

 - tratamentul nu este dureros, se simte o senzatie placuta de caldura
 - reconturarea si cresterea fermitatii pielii de pe brate, lasa pielea ferma, elastica si cu textura mult imbunatatita
 - este aplicabila pentru orice tip si culoare de piele si pentru orice varsta
 - rezultate imediate de la primul tratament  (contractia fibrelor de colagen)
 - datorita faptului ca se lucreaza atat superficial cat si in profunzime simultan rezultatele sunt vizibile de la primul tratament
 - necesitatea unui numar mic de sedinte (6 - 8); este o tehnologie focusata care asigura rezultate optime rapid
 - timpul scurt al unei sedinte: 20 - 45 minute (depinde  de aria tratata)
 - incalzirea selectiva a tesuturilor (evitandu-se celelalte tesuturi) creeaza un mai bun randament al tratamentului (energia se disipa doar pe celulele care ne intereseaza)
- este testat clinic


1 sedinta........................................................................................................................50 Lei

15 sedinte....................................................................................................................600 Lei

 

  Acorda-ti timpul necesar si fa-ti acum o programare, pentru o consultanta si analiza corporala computerizata GRATUITA efectuata de terapeuti specializati ai centrului EterSpa. Te vom consilia si iti vom recomanda un pachet personalizat, numai de proceduri si terapii sanatoase si eficiente.

 

 

 

 

 

Ritual facial cu miere

Ritual Spa facial cu miere

Ritual Spa cu ulei de Argan

Ritual Spa cu ulei de Argan

Ritual facial relaxare cu JAD

Ritual facial relaxare cu JAD


Cele Mai Vizualizate

DermoDictionar

Barbie dubla =Depozitul inestetic de tesut adipos aflat sub barbie

Radio frecventa bipolara =Tratament ce penetreaza straturile pielii pentru a o incalzii in profunzime astfel incat aspectul general al pielii devine vizibil mai ferm inca de la prima sedinta.