Estompare pete

 

Tratament cu Acid Hialuronic  si Peeling Enzimatic

Estompare pete - estetica facialaInfrumusetare instant!

Un ten curat şi luminos a fost mereu un etalon de frumuseţe. În fiecare zi, el este supus la diverşi factori care îi neutralizează din strălucire prin apariţia petelor inestetice. Fie că e vorba de petele maronii de la soare, de petele roşiatice apărute pe piele, ca reacţie la anumite tratamente sau cele care trădează oboseala interioară, este important să ne menţinem încrederea în noi, afişând un ten perfect.

  Peeling-ul enzimatic este  tratament facial intensiv si rapid, conceput pentru persoanele ocupate, o alegere grozava daca va doriti un rasfat imediat. Este o procedura non-chirurgicala de exfoliere care utilizeaza ingredienti naturali (enzimele) pentru a produce o exfolierea tenului.
  Efectele imediate sunt: de rejuvenare faciala, exfoliere, luminozitate imediata a tenului si estomparea vizibila a efectelor imbatranirii (reducerea ridurilor si cicatricilor fine, estomparea porilor largiti).
  Indepartand stratul de celule moarte, celulele tinere si sanatoase ies la suprafata, iar tenul poate sa respire din nou. Reintinerirea celulara este mai accentuata, tenul devine mai frumos si mai radiant.

 

Terapie foarte recomandata si pentru urmatoarele afectiuni:

- Ten cu impuritati, acnee, semne dupa acnee.
- Ten gras cu pori dilatati.
- Ten aspru, cu puncte negre.
- Piele expusa la soare prea indelungat, arsuri.
- Pete maronii datorate soarelui sau sarcinii.
- Piele obosita cu circulatie proasta, reintinerire-rejuvenare faciala.
- Pre si postoperatoriu, in caz de lifting facial, dupa injectii sau tratamente invazive cu Botox.
- Vergeturi si cicatrici.

1 sedinta ......................................................................................................................99 Lei

7 sedinte......................................................................................................................800 Lei

 

 Programeaza-te acum pentru o CONSULTATIE GRATUITA acordata de centrul EterSpa prin specialistii esteticieni si beneficiaza imediat de efectele terapiilor de intinerire a tenului!


 

 

Ritual facial cu miere

Ritual Spa facial cu miere

Ritual Spa cu ulei de Argan

Ritual Spa cu ulei de Argan

Ritual facial relaxare cu JAD

Ritual facial relaxare cu JAD


DermoDictionar

 Tratament cu acid hialuronic =Imbogateste hidratarea pielii,corecteaza liniile de expresie ale fetei,si ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor.

Peeling enzimatic= Procedura ce are ca proces regenerarea rapida a pielii fara a o vatama.Acest tip de peeling are o actiune foarte buna si de durata,pielea devine astfel restaurata,luminoasa,curata cu un aspect proaspat si catifelat.