Ritualuri faciale

 

Ritual facial cu Miere

Ritual Spa facial cu miereTerapia tineretii cu miere

Cu un efect ultra hidratant şi catifelant, este un tratament ideal pentru pielea foarte sensibilă. Calmează iritaţiile şi oferă o protecţie ridicată împotriva factorilor nocivi externi, conferă luminozitate şi energie tenului.

 

 

 

1 sedinta.......................................................................................................................99 Lei

6 sedinte .....................................................................................................................480 Lei

 

 

Ritual Anti-Age cu ulei pretios de Argan

Ritual Spa cu ulei pretios de ArganIntinereste natural cu ulei de Argan

Uleiul de Argan, numit si lichidul de aur, este foarte eficient in estomparea ridurilor, refacerea elasticitatii pielii, reglarea eliberarii sebumului si tratarea pielii uscate.

  Are capacitatea de regenerare celulara, prevenind imbatranirea prematura a pielii cauzata de poluare, fumat si expunerea excesiva la soare. 

Este cel mai bogat în acizi grași Omega 3 și Omega 6, vitamina E și antioxidanți, confera tenului luminozitate, il calmeaza si reda prospetimea si tonusul de care are nevoie.

1 sedinta......................................................................................................................120 Lei

10 sedinte....................................................................................................................960 Lei
 
 

Ritual facial cu miere

Ritual Spa facial cu miere

Ritual Spa cu ulei de Argan

Ritual Spa cu ulei de Argan

Ritual facial relaxare cu JAD

Ritual facial relaxare cu JAD


DermoDictionar

Drenaj limfatic = Importanța unui drenaj limfatic corespunzător merge mult peste rolul său de eliminare a reziduurilor. Limfa acționează de asemeni ca un filtru al țesuturilor: distruge bacteriile și toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate în ganglionii limfatici.

Raze infraroșii = Raze infraroșii generate artificial, identice cu cele ale Soarelui, oferă posibilitatea de a le folosi necondiționat și în orice moment al zilei. Razele infraroșii pătrund 5-6 cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase.