Men's Spa

  Barbatul modern acorda o mare atentie ingrijirii si aspectului fizic, dar apreciaza si clipele de relaxare. Un masaj care sa relaxeze cele mai profunde straturi musculare, un ritual spa de ingrijire faciala, o terapie corporala de intretinere sau remodelare ... toate acestea inseamna o ingrijire barbateasca optima.

 

Men Spa - masaj relaxare barbati

Relaxare si Rasfat!

 Rasfatul unui masaj de relaxare, detensionarea si calmarea unui masaj profund, si energizarea creata de reflexoterapie, toate va asteapta aici...
Vezi toate rasfaturile...

  

 

Tratamente faciale Spa barbati

Ritualuri faciale!

Rasfata-te acum cu unul din ritualurile spa de revitalizare, tonifiere si infrumusetare faciala ...
Vezi toate ritualurile Spa...

 

 

Terapii slabire - barbati

Terapii corporale!

Te invitam sa traiesti experienta revenirii intr-o forma corporala de invidiat cu terapiile holistice si traditionale...
Vezi toate terapiile...

 

Acorda-ti timpul necesar si fa-ti acum o programare, pentru o consultanta si analiza corporala computerizata  GRATUITA efectuata de terapeuti specializati ai centrului EterSpa. Te vom consilia si iti vom recomanda un pachet personalizat, numai de proceduri si terapii sanatoase si eficiente.
 

 

Eter Spa - Relaxare si Rasfat

Eter Spa - Relaxare si Rasfat

Eter Spa - ritual de frumusete

Eter Spa - ritual de frumusete

Eter Spa - masajul spatelui Deep Tishu

Eter Spa - masajul spatelui Deep Tishu


DermoDictionar

Drenaj limfatic = Importanța unui drenaj limfatic corespunzător merge mult peste rolul său de eliminare a reziduurilor. Limfa acționează de asemeni ca un filtru al țesuturilor: distruge bacteriile și toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate în ganglionii limfatici.

Raze infraroșii = Raze infraroșii generate artificial, identice cu cele ale Soarelui, oferă posibilitatea de a le folosi necondiționat și în orice moment al zilei. Razele infraroșii pătrund 5-6 cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase.