Terapii corporale

 

Pachet de slabire intensa

12sedinte tunel infrarosu

12sedinte electrostimulare

12masaj de drenaj limfatic

 pret............................................................................................................................1320lei


Eliminarea apei din organism(slabire)    

6sedinte cavitatie

6sedinte electrostimulare

6 sedinte tunel infrarosu

 pret..............................................................................................................................900lei


Slabire zonala

6 sedinte endermologie

6 cavitatie

6 tunel cu infrarosu

 pret..................................................................................................................820lei(o zona)

 

  Acorda-ti timpul necesar si fa-ti acum o programare, pentru o consultanta si analiza corporala computerizata  GRATUITA efectuata de terapeuti specializati ai centrului EterSpa. Te vom consilia si iti vom recomanda un pachet personalizat, numai de proceduri si terapii sanatoase si eficiente.
 

Eter Spa - Relaxare si Rasfat

Eter Spa - Relaxare si Rasfat

Eter Spa - ritual de frumusete

Eter Spa - ritual de frumusete

Eter Spa - masajul spatelui Deep Tishu

Eter Spa - masajul spatelui Deep Tishu


DermoDictionar

Cavitatie(liposuctia virtuala)=Cel mai eficient procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei cu efecte asemanatoare cu celei liposuctiei chirurgicale.

Endermologie=Este o tehnica patentata in Franta care are ca suport de lucru mai multe etape de eliminare a celulitei, fiind considerata la ora actuala singura metoda de tratament cu rezultate reale impotriva celulitei.