Ritualuri Corporate

 Special pentru dumneavoastra, am creat  terapii si ritualuri Spa, holistice si traditionale, pentru rasfatul si starea de sanatate atat de necesara zi de zi...

 Ritualurile centrului Eter au ca scop relaxarea fizica de lunga durata si in acelasi timp incarcarea energetica pozitiva.

Tehnicile multisenzoriale, ingredientele naturale, aromele si sunetele combinate te ajuta sa atingi o stare de relaxare si armonie.

 

Vitality Massage and Ritual Spa

Corporate - Ritual frumusete impachetari

  Ritualul se incepe printr-o impachetare cu spirulina si alge pentru decontracturarea muschilor si relaxarea intregului corp, continuandu-se cu un masaj care energizeaza si revitalizeaza toata fiinta.Ritualul ceaiului din centrul Eter va fi nelipsit.

 

 

 

 

1 sed 45 min...........................................................................................................................150 Lei

  

Happy Feet SPA

Corporate - Spa feet

  Acest ritual are rol de deconectare a membrelor inferioare, de reducere  a edemelor si imbunatateste circulatia periferica, cu efect secundar de eliminare a disconfortului cauzat de senzatia de picioare grele, umflate, dureroase.
  Tratamentul consta intr o impachetare racoritoare cu menta urmata de un drenaj limfatic pentru eliminarea toxinelor, nu cel din urma masajul reflexogen ce ajuta la inlaturarea tensiunii.

 

1 sed 60 min...........................................................................................................................100 Lei

 

Eter Spa - terapii de suflet

Eter Spa - terapii de suflet

Eter Spa - relaxare si rasfat

Eter Spa - relaxare si rasfat

Eter Spa - ritualuri de frumusete

Eter Spa - ritualuri de frumusete


Cele Mai Vizualizate

DermoDictionar