Ritualuri cuplu

Momente de neuitat pentru doi, intr-o atmostfera intima, cu produsele exotice si tehnicile speciale terapeutice.

 

Fericirea in doi!

Ritual SPA - Cuplu

Ritual Spa Trup si Suflet

 Un mit al senzaţiilor şi deliciilor, adecvat pentru amândoi. Un tratament complet al corpului si al sufletului. Cu delicatete, o exfoliere urmata de o împachetare a corpului cu spirulina şi un masaj de relaxare... va vor transcende intr-o alta dimensiune. Pentru ca experienţa să fie completă, vă oferim un rasfat final cu şampanie şi ciocolată. Totul într-o atmosferă caldă şi intimă doar pentru voi doi.

110min.................................................................................................................. 250 LeiRitual anti-stress cu JAD & masaj exotic

Ritual SPA antistress

Relaxare si Sanatate

 Ritual de sanatate si relaxare ...termo-masajul automat pe patul cu role de JAD are efect de eliminare a durerilor si elongatia coloanei si pregateste corpul de starea de relaxare profunda creata de masajul exotic de relaxare cu uleiuri aromate, facand sa dispara stressul acumulat intreaga saptamana.
Efectul benefic al acestei terapii, va fi simtit din plin cand alaturi de tine ai o persoana draga.

90 min ....................................................................................................................... 190 Lei

 

 


Spa cuplu

Ritual Spa cuplu - Trup si Suflet

Scrub & Masaj cu Ambra

Ritual Spa cuplu - Scrub & Masaj cu Ambra

Gomaj Masca & Masaj cu Alge marine

Ritualuri Spa - Gomaj Masca & Masaj cu Alge marine


Cele Mai Vizualizate

  • Fericirea in doi!
  • Ritual anti-stress cu JAD & masaj exotic

DermoDictionar

Impachetare =Ajuta la remodelarea corpului si scaderea semnificativa in centimetrii

Masaj pe patul cu role de jad =Terapie holistica,ce ne ajuta sa inlaturam durerile de spate,imbunatateste tonusul pielii si o infrumuseteaza,stimuleaza circulatia,favorizeaza somnul profund si linistit.