Spa maini si picioare

Rasfata-te acum cu produse organice si exotice pentru a reda hidratarea si supletea mainilor si picioarelor. 

 

Ritual de conectare cu pamantul

Scrub picioare

Terapie si frumusete

 Mainile si picioarele sunt limbajul corpului tau. Ele vorbesc despre noi. Va invit sa uitam de disconfort si sa pasim mai departe cu alte sentimente catre taramuri binefacatoare. Terapia SPA incepe cu exfolierea pielii picioarelor cu un produs de gomaj natural din samburi de caisa, pentru eliminarea celulelor moarte, urmata de o baie calda a picioarelor cu levantica si lamaie.
  In completarea acestui ritual Spa, beneficiati de un masaj profesional al picioarelor umflate si implicit al mainilor. Picioarele dureroase si umflate raman doar o amintire...sa nu uitam...sanatatea sta la picioarele tale.

Aceasta terapie indeparteaza senzatia de greutate, durere si picioare umflate.
  Pentru o experienta completa, sunt ideale combinatiile cu tratamentele faciale sau corporale pentru a va rasfata din cap pana in picioare.


60 min ................................................................................................................................ 80 Lei

 

 

 

 

 

 


Scrub picioare

Scrub picioare

Baie picioare

Baie picioare

Masajul mainilor

Masajul mainilor


Cele Mai Vizualizate

  • Ritual de conectare cu pamantul

DermoDictionar

Exfolierea pielii = este o desfatare a simturilor, menita sa-ti faca pielea sa straluceasca de sanatate. Exfolierea permite indepartarea celulelor moarte de pe suprafata pielii si favorizeaza o patrundere buna a substantelor hranitoare in profunzime.

Masajul picioarelor = activeaza circulatia sangvina, calmeaza si relaxeaza musculatura si are rol de drenaj limfatic si eliminarea surplusului de apa.